Creativity is thinking up new things,

innovation is doing new things.

Ruimte om te innoveren

Mensen samenbrengen en hen de ruimte geven – fysiek en mentaal – om ideeën tot leven te brengen: dát is waar Green Energy Park voor staat. Want vandaag duurzame antwoorden vinden op de maatschappelijke uitdagingen van morgen doe je niet alleen.

Vruchtbaar ecosysteem

In het hart van Europa, in een hyperuitgeruste innovatiecampus in Zellik-Brussel krijg je als kennisinstelling, overheid, bedrijf of eindgebruiker voluit de ruimte om je innovaties te testen en te verfijnen in een realistische omgeving.

Dankzij cocreatie bouwen we allemaal samen een brug tussen onderzoek, ontwikkeling en economie.

Onze meerwaarde? Faciliteren en ontzorgen, maar ook stimuleren, opleiden én inspireren.

Onze expertise

energy

Energie en klimaat

De vraag naar een duurzame energietransitie klinkt steeds luider, zowel op macroschaal als op microniveau. Hét antwoord op de vele vragen? Technologische innovatie. Kom bij ons proeven en testen: de mogelijkheden van ons CO2-neutraal multi energie net zijn eindeloos.

hospital2

Gezondheid

Onderzoekskennis uit de academische wereld verbinden met nieuwe ontwikkelingen en technologieën uit de bedrijfswereld, ze samen testen in een veilige en levensechte omgeving en innovaties naar een hoger niveau tillen: zo bouwen we aan het ziekenhuis van de toekomst.

datatech

Platformtechnologieën

Zes Key Enabling Technologies (KETs) – micro-en nanoelectronics, nanotechnology, industrial biotechnology, advanced materials, photonics en advanced manufacturing technologies – spelen een sleutelrol in het tackelen van maatschappelijke uitdagingen. Logisch toch dat wij er hard op inzetten?

Ons aanbod

Zo bieden we jouw innovaties alle ruimte.

Faciliteiten

Tijdelijk of permanent, mini of maxi, vergaderruimte of volledig uitgeruste proeftuin, maar ook ‘we weten het eigenlijk nog niet zo goed’: alles is bespreekbaar op onze innovatiecampus. Dus ben je als onderzoeksgroep, startup, spin-off, scale-up of bedrijf op zoek naar een centrale en goed bereikbare plek om je ideeën tot leven te zien komen? 1 adres: Green Energy Park.

Partners

Samen met een universitaire onderzoeksgroep je idee verder ontwikkelen, in contact komen met investeerders of bedrijven die je product zouden kunnen vermarkten of gewoon van gedachten wisselen met mensen die met gelijkaardige vraagstukken als jij aan de slag zijn: ook daarvoor klop je bij Green Energy Park aan.

Ondersteuning

Extra brainpower, extra (wo)manpower, extra centen: een van onze grootste krachten schuilt in onze snelle manier van schakelen als spin middenin het ecosysteem. We bekijken samen hoe rijp jouw idee of product is voor de markt en bieden je de ondersteuning die je nodig hebt. Bij Green Energy Park ontzorgen we jou zodat jij kan focussen op waar je écht goed in bent.

Interesse in een job of stage?

Contacteer ons

Ben je op zoek naar infrastructuur, ondersteuning of partners voor jouw innovatieproject?
Neem vandaag nog contact met ons op.

Mogelijk gemaakt dankzij

Scroll naar boven